Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/3/f/finnsummetone/www/wp-content/plugins/simple-facebook-twitter-widget/simple-facebook-page-plugin.php on line 228

Vår første tur sammen til Playa d´Aro var sommeren 2014. Playa d´Aro ligger ca 10 mil nord for Barcelona. Det er ikke det vanligste turiststedet for nordmenn, men desto mer artig. Vi bor på Hotel Cap Roig som er et pittoresk og sjarmerende hotell fullt av antikviteter og snurrepipperier. Det er bygd inn i klippene og har bl.a. heis med egen knapp for «playa».

Finn er vanligvis snakksalig, men da han kom til hotel Cap Roig var han stum i lang tid. Her var det mye inntrykk å ta inn. Dette har blitt vårt favorittsted, og vi er blitt godt kjent med direktøren og kelnerne. Finn fylte 50 år i løpet av oppholdet og ble behørig feiret med bobler på frokostterrassen.

Tone har vært på Nanbudo Summer training i mange år, og litt «gladvold» i sanda er ikke å forakte. Vi møter Nanbudokas fra hele verden og trener sammen to ganger daglig. Her hiver vi hverandre rundt med liv og lyst, – og som Doshu Nanbu Soke, – Nanbudo´s stilartsleder og grunnlegger sier: » you have 60 million cells in your body, – and every cell shall be happy – enjoy!»

Translate »