Vi er klare for langtur. To måneder rundt omkring i Europa med bobilen. Planen er å komme oss relativt kjapt ned til sydspania, hvor vi har tenkt å slappe av en liten stund før vi kjører over til Portugal. Algarvekysten har et flott klima nå på vinterstid, så vi kommer nok til å oppholde oss der en stund også. Planen er så å tråkle oss oppover på kryss og tvers til vi igjen er tilbake i gamlelandet til påske.

Vi har jo vært på mange flotte reiser Tone og jeg, men dette blir noe helt annet. Vi har med huset på ryggen, og vi kan forflytte oss når vi har lyst. Frihetsfølelsen er en av de tingene vi allerede har lært oss å sette stor pris på. Vi flytter inn i bilen 20 januar, og starter turen med et hyggelig selskap i Porsgrunn før vi setter nesen sydover.

Huset vårt fra 20 januar og frem til påske:

Vi kommer til å både blogge og vlogge underveis, både dele erfaringene vi gjør oss, og vise stedene vi besøker på turen. Som sagt, avreise blir 20 januar, og håper at du har lyst til å følge oss på veien. Lik gjerne vår facbookside ved å klikke her…

 

Translate »