Etter noen flotte dager på Eden i Peniscola brøt vi opp for å kjøre lenger sydover. Målet denne gangen var en relativt kort distanse på 30 mil ned til Albir og La Colina. Vi kjørte forbi på utsiden for å lodde stemningen, og la merke til at det vaiet mange norske flagg inne på campingen. Tone tuslet inn for å høre om det var plass til oss, men det var dessverre fullt. Virker som La Colina er en populær plass. Det er mange andre flotte plasser her også, så vi gikk over til plan B.

10 mil lenger sydover, i San Javier, har de bygget Spanias største oppstillingsplass for bobiler. Plasseringen er bra i forhold til Mar Menor, kun en kort spasertur på 1,5 km. Har man lyst til å ta en tur til Los Alcazares, så er den også rett i nærheten.

La Ribera de San Javier

Denne plassen er diger, som sagt Spanias største bobilparkering. Kanskje litt kjedelig, men alt er nytt og flott. Etter å ha sjekket inn, og en flaske vin som velkomstgave, ble det en liten spasertur rundt på plassen for å gjøre seg litt kjent, og se hvilke nasjonaliteter som ligger her. Det er lite nordmenn, vi så kun en Norsk bil. Her kom vi litt i prat, og dette var et par fra Sarpsborg som hadde kjørt europa rundt i måneder av gangen over en periode på over 20 år. For Tone og meg er det flott å få tips fra bobilfolk som har så lang erfaring med kjøring i hele Europa.

Vår daglige spasertur

Etter den vanlige gode frokosten var det på tide å begi seg ut for å utforske området. Fra parkeringen og ned til Mar Menor var det 20 minutter å spasere. Her fant vi en flott strandpromenade. Temperaturen var ikke så aller værst, i allefall når solen tittet frem. Etter en times tid var det på tide med en liten pitstop og en matbit. Bocadillo med kylling og bacon smakte utmerket 🙂

Det er mange flotte motiver langs strandpromenaden, her er et lite utvalg:

Og helt til slutt, et lite videosammendrag. God fornøyelse:

Translate »