Det er mange kjente i området, og da er det hyggelig å stikke innom for en liten prat. Etter noen dager i SanJavier brøt vi opp for å kjøre en tur ut til La Manga. Jeg hadde ikke vært på «stripen» tidligere, og vi kjørte hele veien ut til enden. Noen steder er det såpass smalt at vi hadde stranden på begge sider av bilen.

En kompis, Roy Morten Andersen, som jeg faktisk startet min musikk karriere med, bor også på La Manga, og vi måtte selvfølgelig innom. Det ble et hjertelig og hyggelig møte med mimring rundt spillejobber og andre morsomheter her i Spania for rundt 25 år siden. Vi ble enige om at vi måtte få til noen spillejobber sammen igjen her i Spania til høsten. Det kommer til å bli artig!

Noen bilder fra ytterst på La Manga:

Torrevieja

Etter den hyggelige turen utom La Manga, satte vi nesa mot Torrevieja. Uten mål og mening på hvor vi skulle parkere. Ute på klippene viste vi at det av og til sto bobiler, og vi tok en sjanse på at vi kunne fricampe en natt eller to der. Det viste seg at det gikk fint, her traff vi også andre hyggelige norske bobilfolk. Oppholdet i Torrevieja ble også en hyggelig affære, bekjente fra Norge, og besøk hos Tore på Restaurant Henrik Ibsen (en selvfølge om man er i Torrevieja).

For øyeblikket står vi parkert i Santa Pola, og pga. uforutsette hendelser hjemme i Norge, så er vi nødt til å fly hjem en liten tur. Avtale er gjort med et parkeringsselskap rett ved flyplassen, og bobilen blir parkert der frem til vi kan komme oss nedover igjen.

Utsikten fra plassen vi står på er ikke den beste, men i de riktige retningene har flott utsikt. I kveld er det også et fantastisk lys, og god temperatur. Kanskje ikke det mest spennende, men jeg synes lyset var såpass flott at jeg hadde lyst til å poste bildene.

Translate »