Etter nøye loggføring i min manuelle dagbok har jeg kommet til at idag har vi vært 100 døgn i bobilen siden nyttår. Jeg noterer nemlig litt om hvor vi står, været, hva vi har opplevd samt hvilket døgn i bilen vi har, og i dag er det altså et lite jubileum . En god grunn til å feire synes vi.

FinnSummeTone-100-Dager

Det har vært en berikende tid fylt med masse opplevelser. Vi har reist 1000 mil gjennom Europa, vi har vært på korte turer og litt lengre turer. Vi har overnattet utenfor huset til venner og familie. Det er jo både hyggelig og praktisk. Vi føler mer og mer at bobilen «Sølvpilen» er hjemmet vårt, – og det medførte at vi tok skrittet med å selge huset og flytte permanent inn i bobilen.

Vi har leid en sesongplass på Granholmen og bygget en koselig base med platting og sittegruppe rett ved sjøen. Her slapper vi av og hører på måkeskrik, motortøff og badeliv. Det er magisk å sitte med morgenkaffen og se utover sjøen. Egen innkjøring har vi også fått slik at vi lett kan komme til og fra og reise ut på oppdrag og eventyr.

Vi har vært på konserter, bl.a. 25 års Jubileumskonsert for «Torgeir og kjendisene» hvor også Finn hadde en gjesteopptreden. Finn er også på spillejobb selv noen ganger og da er det veldig kjekt å kunne ta med seg huset og bruke det som pauserom og overnatting. Jeg kan dessuten ta kvelden når jeg blir trett og det er en flott mulighet.

17. mai kjørte vi inn til bobilparkeringen «Rundingen» i Sandefjord. Dagen startet kl 0700 med saluttering, – og da var det bare å tre inn i bunad og dress og rusle inn til byen og 17.mai togene. Fra Rundingen er det kort vei til feiring med barne- og borgertog. Mellom slagene kunne vi gå til bobilen slappe av og hvile føttene.

Vi har dessuten vært i Tjølling og hjulpet sønnen min med kjøkkenmontering, – og Sølvpilen er med, perfekt til kaffepauser.
Alt i alt blir vi mer og mer drevne på dette livet og pakker sammen og drar i løpet av få minutter når det er ting vi skal. Bilen blir dessuten bedre og bedre utstyrt for å kunne leve praktisk og komfortabelt. Dette kommer det mer om etterhvert i egne bloggartikler. Alt i alt så går det meste skinner og vi nyter hver dag sammen her. Vi gleder oss selvsagt til fortsettelsen – følg med 🙂

Translate »