Vi er nok ikke så veldig aktive når det gjelder å dra på treff, men vi bestemte oss for å prøve Bobilsidatreffet, sånn bare for å få føle på litt stemning rundt dette med mange bobilister samlet på et sted, og ikke minst treffe nye folk med samme interesse som oss.

Bobilsidatreffet forgår på Telemark Kanalcamping i Lunde, og plassen ga en fantastisk ramme rundt arrangementet. Det er naturskjønt ved kanalen, og kanalbåtene Henrik Ibsen og Victoria krysser hverandre hver dag her ved Lunde sluser. Et flott syn!

Bobilsidatreffet-2018-3

Vi kjørte oppover allerede på onsdag, greit å få plassert bilen og bli litt kjent på plassen før storinnrykket av bobiler på torsdagen. En stille og rolig onsdagskveld hvor vi få som var der samlet oss til hyggelig samvær på kvelden.

Torsdag opprant med strålende sol, og arrangørene var tidlig i gang med forberedelsene som kreves for å ta i mot over hundre bobiler, det er mye som skal settes i system. Et flott tiltak var navneskilt på hver eneste plass, slik at det var lett å se hvem som bodde der, og hvor de kom fra. Et lite tips for neste års treff er å kanskje få på navnet til alle de som bor i bilen. Det kreves jo litt mer jobb, men jeg regner med at dette enkelt kan gjennomføres ved bestilling av plass på treffet.

For Tone og meg var dette første gang vi deltok på et treff, – og en utmerket anledning til å bli kjent. Og sannelig var det masse hyggelige bobilmennesker her. Andreas Skotner med sine medhjelpere hadde lagt opp til både program og uformell moro hele helgen til ende. Været var fantastisk og det var deilig med litt bading selv om Telemarksvassdraget var friskt. Det var god anledning til å mingle, skravle og bli kjent gjennom hele treffet. Gitaren var selvsagt med og det ble koselig allsang under markisene.

Dessuten var det lagt opp til aktiviteter som Eventyrtur med Sykkel, 60 m hurtigløp med el-sykkel, marked, leker for barna, konkurranser av ymse slag og selvsagt musikk og dans. Geir og Poulina spilte opp fra Scenen på lørdagskvelden og inviterte dessuten til en gjesteopptreden. Vi er superfornøyde etter en fantastisk hyggelig helg, – vi kommer garantert igjen!

Foto: Linda Merete Strand

Foto: Linda Merete Strand

Og som vanlig, litt video:

 

Translate »