Som vi har skrevet tidligere her på bloggen flyttet vi inn i bilen mer eller mindre på heltid 20 Januar 2018. I Mai solgte vi huset og mye av eiendelene våre for å leve et minimalistisk og enkelt liv i bobilen, og så langt kan vi ikke si annet enn at vi føler oss privilegerte som har mulighet til å leve på denne måten. I bilen har vi alt vi trenger for et komfortabelt liv, men vi følte at vi kanskje også burde ha en slags ”base” vi kunne kjøre innom av og til for å vaske litt klær etc. Normalt sett gjør vi disse tingene på en hvilken som helst campingplass, de fleste har jo et bra opplegg rundt klesvask etc.

Uansett, en base i hjembyen vår Sandefjord var et ønske. Vi valgte oss Granholmen, en koselig campingplass langs Sandefjordsfjorden kun 5 kilometer fra sentrum. Her er det litt av alt, frodige gressplener, svaberg, trær og hav. Det er gangavstand til stor og fin Menybutikk og bussforbindelse til Sandefjord hver halvtime. Kjekt når man kanskje skal ta seg en liten dagstur med svenskebåten.

Her har vi bygget oss en fin platting vi bare rygger inntil når vi er på basen vår. Vertskapet har plassert oss slik at vi ikke behøver å kjøre forbi noen når vi skal ut og inn, det er jo et kjempepluss siden vi er mye på farten med bobilen. Granholmen er nok kanskje også litt undervurdert i forhold til de som skal videre til Sverige og har behov for en overnatting eller to. De fleste velger å stå i Sandefjord Bobilhavn, men Granholmen er et minst like godt alternativ. Samme pris, men med alle fasiliteter. Her er det kiosk og pub med muligheter for pizza og fastfood. Et annet stort pluss er vertskapet og de som jobber her på Granholmen, alltid hyggelige og hjelpsomme.

Vi regner jo med at vi skal leve som fulltidsbobilister i mange år fremover, vinteren vil vi ta på litt sydligere breddegrader. Sommerstid er det flott å ha basen vår her. Selv om bobilen er vårt hjem, så er vi liksom ”hjemme” når vi er på Granholmen.

Skulle noen av våre følgere droppe innom Granholmen i Sandefjord, så setter Tone og jeg selvfølgelig pris på besøk. Og ja, det er mange bobilplasser her.

Translate »