Etter en flott sommer i Norge er vi endelig i gang med vår «Europaturné» 2018 – 2019. Vi hadde en fantastisk tur på vår 60 dager gjennom Europatur tidligere i år, og dette ga mersmak. Nå er vi i gang med vår neste tur som skal vare i hele 6 måneder, vi har altså utvidet med 4 måneder i forhold til forrige tur.

Klar for avgang til Hirtshals

På 6 måneder kan vi jo virkelig få besøkt mange spennende avkroker rundt omkring i Europa. Vi har en plan for den første delen, men har ennå ikke planlagt hele ruten. Først og fremst skal vi krysse Europa ned til Nice. Derfra blir det ferge over til Korsika. Etter Korsika fortsetter vi videre med «øyhopping» nedover mot syd Italia før vi kjører pent og rolig oppover mot den franske rivieraen igjen. Vi har ikke planlagt det hele riktig ennå, men vi vil holde følgerne av bloggen oppdaterte underveis.

Astrid og Geir ventet på oss i Hirtshals

Akkurat nå står vi godt parkert på Hirtshals Camping. Finn har vært på jobb 4 dager på Superspeed mellom Kristiansand og Hirtshals, og vi tok første seiling ned igjen i dag (søndag). Her sto vårt hyggelige reisefølge Astrid og Geir og ventet på oss. Vi skal kjøre sammen ned til middelhavet hvor de fortsetter i retning Spania, og vi hopper over til Korsika.

Danmark er flott

Stranden på nedsiden av Hirtshals Camping

Hirtshals Fyr

Maskinrommet for tåkeluren

De danske fyrvokterne hadde staselige uniformer

Tone, Geir og Astrid. Sølvpilen i bakgrunnen

Krigsminner. Det er mange spor etter den tyske okkupasjonen her på nord jylland

Stay tuned 

Translate »