Å vandre rundt i Venezia etter mørkets frembrudd er utrolig spennende og fotografisk inspirerende. I fravær av stativ mens vi vandret rundt ble jeg nødt til å fotografere med høy iso på frihånd. Men, resultatet ble ikke så aller verst med tanke på at bildene er tatt med iso mellom 3200 og 5000, håndholdt.

2 Kommentarer

 1. Frank Olsen

  Det var da veldig til fart nordover i Italia 🙂
  Hvilke andre steder der nord tenker dere å besøke ?
  Dette området kjenner jeg som min egen bukselomme etter 30-40 turer dit de siste 20 åra, og kommer gjerne med tips til steder å besøke 🙂

  Svar
  • Finn

   Heisann.

   Takk for innspill 🙂

   Ja, vi begynner å få litt dårlig tid. Vi har bestilt bord på restaurant Henrik Ibsen i Torrevieja på julaften. Har bodd i Spania noen år, så mange vi skal innom på veien også. Vi blir her i Venezia frem til onsdag, da kjører vi til Mantova. Regner et par dager der før turen går til Genova for å ta fergen til Barcelona.

   Det blir nok det vi rekker av Italia for denne gang, men vi kommer definitivt til å reise ned til Sicilia igjen neste år 🙂

   Svar

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert

Translate »