Å vandre rundt i Venezia etter mørkets frembrudd er utrolig spennende og fotografisk inspirerende. I fravær av stativ mens vi vandret rundt ble jeg nødt til å fotografere med høy iso på frihånd. Men, resultatet ble ikke så aller verst med tanke på at bildene er tatt med iso mellom 3200 og 5000, håndholdt.

Om forfatter

Relaterte artikler

2 Kommentarer

 1. Frank Olsen

  Det var da veldig til fart nordover i Italia 🙂
  Hvilke andre steder der nord tenker dere å besøke ?
  Dette området kjenner jeg som min egen bukselomme etter 30-40 turer dit de siste 20 åra, og kommer gjerne med tips til steder å besøke 🙂

  Svar
  • Finn

   Heisann.

   Takk for innspill 🙂

   Ja, vi begynner å få litt dårlig tid. Vi har bestilt bord på restaurant Henrik Ibsen i Torrevieja på julaften. Har bodd i Spania noen år, så mange vi skal innom på veien også. Vi blir her i Venezia frem til onsdag, da kjører vi til Mantova. Regner et par dager der før turen går til Genova for å ta fergen til Barcelona.

   Det blir nok det vi rekker av Italia for denne gang, men vi kommer definitivt til å reise ned til Sicilia igjen neste år 🙂

   Svar

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert

Translate »