Fra sandskulpturene i Bolnuevo fortsatte vi videre sørover. Målet for dagen var cowboybyen Mini Hollywood. Dette var et sted vi hadde lyst til å besøke langs ruten mot Spanias sydligste spiss. Her kunne vi vandre i fotsporene til kjente skuespillere som Clint Eastwood, Harrison Ford og Sylvester Stalone.

Vi velger å legge videoen først her også, men ikke glem å lese resten av innlegget da 🙂

Det er lett å ta feil her, det er ikke bare én cowboyby. Vi stoppet først ved den vi trodde var den eneste, og det viste seg at her var det bare åpent for publikum i helgene. Vi kunne stå gratis på parkeringen over natten, så da ble det å parkere bilen for å ta en liten gåtur utenfor gjerdet, og kanskje få noen glimt av alt det spennende vi viste var på innsiden.

Mini Hollywood. Her var det dessverre stengt på hverdager

Vi var selvfølgelig skuffet over at det ikke var åpent, men pakket litt fotoutstyr for å ta en liten runde på utsiden. For å få tatt noen oversiktsbilder bestemte vi oss for å klatre opp på en høyde som ville gi oss overblikk over det som fantes på innsiden av gjerdet. Når vi sto på toppen ble vi oppmerksomme på et skilt vi ikke hadde lagt merke til når vi kjørte inn på parkeringen. Cinema Studios Fort Bravo og Texas Hollywood, en annen cowboyby lå 4 kilometer videre innover, og her annonserte skiltet at det var åpent hver dag hele året.

Texas Hollywood

Dette var noe helt annet. Et stort skilt ála det men ser i Hollywood lyste opp på en fjellside, så det var ikke mulig å a feil. En litt litt smal, støvete og svingete vei tok oss innover i cowboylandskapet, og etterhvert kom vi til en bom hvor det satt en blid spanjol i billettluken. Om vi kunne overnatte på parkeringen? Ja, selvfølgelig, det skulle bare mangle når vi kjøpte billetter for å besøke cowboybyen. Med på kjøpet fikk vi også en sightseeingtur med hest og kjerre.Ikke verst!

Etter at bobilen var vel parkert på den store parkeringsplassen pakket vi foto og filmsaker for å ta denne legendariske filmbyen i nærmere øyensyn.

Mange kjente scener er innspilt her

Saloonen var skikkelig flott, ekte western…

Smia

Her holdt snikker Karlsen til 🙂

Barbérstolene fra «The good, the bad and the ugly».

Wells Fargo – stilige greier

Av enda eldre årgang

Det var kanskje slik de gjorde det i ville vesten, parkerte sadelen på utsiden…

Galge for kvegtyver og togrøvere

Etter at de hadde blitt hengt, eller skutt i en duell… ja da havnet de her

Fort Bravo

Fort «Sølvpilen»

Akkurat som på film… Kan det vare Morgan Kane som kommer der….?

Action….

Bankraner

Fremdeles bankraner

Duell med dødelig utfall…..

Kvelden show i Saloonen. Ikke mange cowboyene her….

Jeg kan noe ikke du kan, jeg kan danse can can

Hmmm, ikke pent å peke på en dame med den store revolveren….

FOTO!!!!

Kvinnelig cowboy?? Hadde de røde skinnjakker i ville vesten?

Translate »