Etter å ha vært så lenge på tur måtte vi ha en liten pust i bakken når det gjelder hjemmesiden. Vi har jo ikke den typen blogg hvor vi har gjort det som en regel å skrive noe hver dag, så vi poster nytt når vi har noe på hjertet. Etter at vi kom tilbake til Norge har det blitt mye samvær med familie og venner, og slike ting er kanskje ikke så spennende å lese om for andre. Underveis på turen har det vært opplevelser som kan deles, og da er det hele tiden nye ting å skrive om.

Rydde rydde rydde

Vi har tidligere skrevet at vi har mye mer enn det vi trenger. Det var en utrolig lettelse (bokstavelig talt) å endelig kunne ta ut av bilen alt det vi ikke trenger. Det ble faktisk 2 store flyttekartonger med bare klær! I tillegg har vi tatt ut bøker, brosjyrer og kjøkkenting som vi ikke trenger.

Nå ble det også plass til å rydde og omorganisere. Det var endel ting som fikk ny plass etter ny vurdering på hvor ofte ting ble brukt og hvor det var lurt å oppbevare det. Ledninger og ladere ble sortert og samlet slik at vi lettere finner det vi har behov for. Klærne ble flyttet slik at jakker og kjoler som bør henge fikk bedre plass. Alt vi ikke bruker er fjernet og det føles veldig bra.

Vi har pusset opp.

Ja, en heltidstilværelse i bobil er ikke så veldig mye annerledes enn å bo i hus eller leilighet når det gjelder å bli litt lei av gardiner og interiør. Å pusse opp litt gjør underverker, og vi har tatt noen små grep her for å få det litt mer koselig. Tone ønsket seg også et helfigur speil, så vi måtte også finne en plass i bilen hvor et slikt kunne monteres. Puter og gardiner er byttet ut med litt mer farger for å gjøre det litt mer hjemmekoselig. Vi har også bestilt et nytt lagringssystem til garasjen for å få litt mer orden der. Kommer en egen post på dette etterhvert.

Speil på hjørneveggen ved siden av kjøleskapet

Nye gardiner og puter

Ble egentlig ganske alright 🙂

Soverommet har også fått en liten ansiktsløfting..

Live every moment – laugh every day – love always

Spennende ting på gang

Vi har et godt og nært samarbeid med diverse leverandører av utstyr til bobiler, og det betyr at vi ofte får spørsmål om vi vil teste nye ting som skal ut på markedet. Det skal nå en av de første ukene monteres noe nytt utstyr for litt «hardtesting», og dette er noe virkelig ser frem til. Det kommer selvfølgelig litt mer stoff om dette etterhvert.

Translate »