Nå såpass tidlig på sesongen er vannet kaldt og klart. Da er det flott å kunne ta seg en padletur rundt Basecamp Granhomlen. Det er påske, og denne skjærtorsdagen viser været seg fra sin beste side. Dronen har heller ikke vært i bruk på en stund, så dette var en fin anledning til å få flydd litt.

2 Kommentarer

 1. Bjørg Aas

  Det er med stor interesse jeg har fulgt dere i vinter. Flott å lese om bakgrunnen for et slikt liv. Kanskje merkelig at det fenger meg som ikke har bobil, eller bobilmuligheter, men det er fengslende å følge dere. Det er jo et liv som kan drømmes om. Selv drar jeg rundt i bil, utforsker Norge på kryss og tvers. MEN også jeg er lite opptatt av ting, bor på 36 kvadrat, og har bare det jeg MÅ ha i skuffer og skap. Jeg fotograferer også, men på et helt annet nivå enn dere. Det er allikevel fint å se bildene deres. Jeg skriver selv en reiseblogg når jeg er på tur, som mine venner synes er ok. Ungene synes også det er greit å vite hvor gamlemor/oldemor befinner seg til enhver tid. Jeg gleder meg til å følge dere videre på turer i inn.og utland. Takk for at dere deler både tips og opplevelser. God sommer.

  Svar
  • Tone

   Hei Bjørg. Tusen takk for utrolig hyggelig melding. Det er klart at det går fint an å være minimalist uten bobil. Hver og en må finne sin måte å leve livet på som føles riktig. Opplevelser og reiser er flott uansett og det beriker livet. God sommer til deg også 🙂

   Svar

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert

Translate »