Da er vi endelig på plass på Basecamp Granholmen, det er denne plassen vi kaller for å være «hjemme». Det er en utrolig god følelse å komme hit igjen og rigge seg til ved plattingen vår og gjøre det koselig rundt sittegruppen, – med grønn bambus, friske farger på puter, lys og artige skilt. Vi kommer nok til å være her en god del i sommer, men også ta oss noen turer med «Sølvpilen». Det er jo ikke helt oss å ligge stille alt for lenge, vi synes det er artig at det skjer litt.

Noe av det vi setter stor pris på her på Granholmen Camping er det trivelige miljøet. Både vertskap og de andre gjestene som bor her fantastisk flotte folk. Det er er hyggelig å se alle sammen igjen etter vinteren, og alle er hjelpsomme for å komme i orden på plassene sine. Nede på Holmen Cafe er det trivelig å treffes og prate litt. Det er vakkert og fredelig her, og koselig å ta rusleturer rundt øya.

Det blir aldri kjedelig på plassen vår. Her er det alltid mye å se på og stadig liv og røre. Denne helgen er det NorgesCup i seiling for joller og laser. 200 båter med unge håpefulle unger og ungdom skal kjempe om heder og ære rett utenfor her.

Det er også veldig hyggelig med gjester som kommer innom for en dag eller helg. Vi setter pris på besøk, – så hvis vi er hjemme er det bare å komme bort på plattingen vår. Her kan vi by på fantastisk utsikt til fjorden, måkeskrik og bølgeskvulp.

Translate »