Dette var andre året vi deltok på Bobiltreffet på flotte Telemark kanalcamping i Lunde. Vi hadde møtt mange hyggelige bobilfolk i fjor og gledet oss til å treffe disse og flere nye i år. Siden vi var med i crewet ankom vi allerede onsdag. Vi hadde påtatt oss litt oppgaver i forbindelse med lyd og underholdning. Været var ikke helt med oss onsdag og torsdag, men da var lavvoen god å ha. Mot helgen ble været riktig så fint og vi kunne kose oss i naturskjønne omgivelser blant hyggelige og feststemte folk.

Som vanlig var hele campingen fylt opp av treffdeltakere

Vi er ikke på så mange treff, men dette ville vi få med oss siden det var så hyggelig i fjor. Honnør til arrangør Andreas Skotner med medhjelpere som har jobbet masse for at treffet skal bli så bra som mulig. Treffet har en litt løs ramme med fokus på hygge og kos uten altfor stramt program. Det er lagt vekt på at alle skal få tid til å bli kjent, vandre rundt fra markise til markise og ha det hyggelig og moro sammen. Alle får skilt med navn og hvor man kommer fra på plassen sin, samt en velkomstpakke med gaver og informasjon om blant annet programmet. Programmet består av velkomst og informasjon fra scenen, marked, demonstrasjon av produkter, sykkeltur, og et par uformelle konkurranser og Live musikk fra scenen, samt premiering og moro.

Markedet er et populært innslag. Her kan man finne mye kjekt

Markedet var flott og her kunne man kjøpe alt fra hjemmestrikkede strømper og luer til campingutstyr, bilpleieprodukter, glitterputer, lykter og masse stilig pynt. Noe for enhver smak altså. En kjempefordel var jo også at et par forhandlere hadde stand og kunne tilby gode råd, tips rundt service på bobil og utstyr.

Det var også demonstrasjon av bilpleieprodukter og mange ble fristet til å investere i diverse kjekt utstyr til vask og polering av bobilen sin.

God informasjon og demonstrasjon av hvordan man best polerer bobilen

Sykkelturen langs kanalen opp til Hogga sluser var selvsagt populær som vanlig, og etterpå var det el-sykkel dragrace for de tøffeste. Nytt av året var også en hinderløype der det gjaldt å være god på balanse.

Dragrace på el-sykkel er bare for tøffingene…

Konkurransen for beste uteplass viste imponerende kreativitet, eleganse, humor og partyfaktor. Her var det noen som hadde jobbet hardt i forkant og vi må gi stor honnør for innsatsen. Det var dessuten både loddtrekning og utdeling av flotte gevinster fra sponsorer til deltakere som hadde utmerket seg på en eller annen måte. Gode og kreative svar på evalueringiskjemaene gav god uttelling for enkelte.

Det var mange imponerende uteplasser

Mye kreativitet og forarbeid

På lørdagskvelden var det Live musikk fra scenen hvor Finn og Ronny sørget for sang og musikk fra scenen. Folk fikk både svingt dansefoten, sunget allsang og kost seg ved scenen før festen fortsatte rundt om på mange langbord med god mat og drikke.

Det er vakkert på Telemark Kanalcamping. Når båtene møtes samles mange nede ved vannet for å få med seg det

Partystemning så det holder….

Vi har kost oss hele helgen til ende med mye moro og mange flotte og hyggelige bobilfolk, og gleder oss allerede til neste års treff.

 

4 Kommentarer

  • Tone

   Jepp, en prismekrone er det ikke ofte man ser på en bobil, men flott i festlige anledninger da :-). Ja vi har hatt det kjempegøy med masse hyggelige likesinnede.

   Svar
 1. Rita Lønn Hammer

  Dette så helt fantastisk ut! Anbefaler dere å ta en tur på et slikt treff når man er førstegangsamatørerbobileiere? Vi står i startgropa til å kjøpe vår første bobil, og frustrasjonen over alle valgmulighetene er stor for å si det sånn…. hva skal man velge? Og spør man får man 100 vis av ulike svar 🙂 Men å dra på treff ser så gøy ut 🙂 Men tror vi må øve oss litt først slik at vi ikke tabber oss ut foran en haug med folk ved å ikke klare å parkere osv, men det går seg vel til 🙂
  Prismekrone må man ha helt klart!

  Svar
  • Tone

   Heisan, – ja det var supert på treff. Her er det lov å være seg selv om man er nybegynner eller erfaren. Masse tips å få fra erfarne fjellfolk :-).
   Prøv å finne ut hva deres behov er og velg utifra dette. Å spørre på FB kan bli forvirrende for det er så mange ulike meninger. Ta heller kontakt og spør konkret om hva dere lurer på.
   Prismekrone er flott, men kanskje ikke like praktisk alltid 😉

   Svar

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert

Translate »