Bilen er avlevert hos på hovedfabrikken til VB-Airsuspension i Varsserveld, og nå er det litt ventetid mens de tilpasser og lager prototypen på luftfjæringen for vår bil. Grunnen til at bilen måtte ned til fabrikken her i Nederland er at det ikke pr. i dag eksisterer full luftfjæring fra VB til den chassitypen vi har, og i samarbeid med Spot-On og VB-Airsuspension stilte vi vår bil til disposisjon slik at prototypen kunne tilpasses. Det vil komme mer etterhvert om hvordan vi vil oppleve forskjellen på kjøreegenskaper osv. i en senere blogpost.

Bilen på utsiden av hovedverkstedet til VB Airsuspension i Varsserveld i Nederland

Husløse…..

Ja, det er nesten sånn det føles. Det er rart at man blir knyttet til en bobil, men det har tross alt vært hjemmet vårt nå i snart et og et halvt år. Etter at vi leverte bilen fikk vi utlevert en personbil fra VB som vi kunne bruke mens «huset» vårt stod på verkstedet. Etter at Sølvpilen var avlevert kjørte vi videre med den lille bilen til Lichtenvoorde hvor vi hadde booket en minileilighet hos Topparken Résidence Lichtenvoorde. Å bo bo hotel er noe vi ikke hadde lyst til siden vi begge har fått overdose av dette i forbindelse med jobb, så vi fant ut at vi ville være litt mer for oss selv. Etter å ha sjekket inn var det på tide å ta en liten titt på nærområdet.

Mens Sølvpilen sår på fabrikken for å få full luftfjæring, har vi fått denne bilen til fri benyttelse 🙂

Résidence Lichtevoorde

Selve byen Lichtenvoorde er en liten koselig by med smale gater og hyggelige små butikker. Fra campingen er det litt for langt å spasere, men med sykkel er det ikke noe problem. Området til Résidence Lichtevoorde er også fantastisk flott, og det er også mulighet for å parkere på bobil og campingvogn her. Det er en flott restaurant, innendørs svømmebasseng, bowling, fiskedam, sykkelutleie, etc. etc. Her er det muligheter for å fylle dagene med spennende aktiviteter. Har man med seg sykkel er det også mye spennende i nærområdet for hyggelige dagsutflukter. Nederland er jo relativt flatt, og ikke veldig krevende i forhold til sykkelutflukter.

Utflukt til Museum More Ruurlo

For å fylle dagene med noe interessant er det jo greit å ta noen utflukter. Vi bestemte oss for å ta en tur til Slottet og Museumet More Ruurlo. Dette er et vakkert slott fra 14. hundretallet tidligere eid av familien Van Heeckeren. Slottet er omgitt av vollgrav og en engelsk hage med rhododendron og elegant anlagte grusganger og romantiske broer. Slottet har en lang og broket historie og var bl.a. hovedkvarter for SS under 2. verdenskrig. Etter krigen forfalt slottet før det i i 2012 ble solgt til Hans Merchers for 1 mill Euro. Han pusset opp slottet og gjorde det om det museum og galleri for den kjente kunstneren Carel Willink og hans magiske malerier. I slottsparken finnes også et Orangeri med en hyggelig restaurant. Her kan man nyte en deilig lunsj eller kaffe og kake.

Kjøreturen vår så langt:

Kjøreruten vår så langt

Har du husket å like siden vår på FACEBOOK?

I samarbeid med:

Spot-On Caravan
VB-AirSuspension

Translate »