For snart et år siden inngikk vi avtale med Bobil og Caravan Magasinet at vi skulle skrive reiseskildringer fra våre turer rundt i Europa. Vi har til nå levert saker til 5 nummer, og til sammen 20 sider med tekst og bilder. I magasinet står det også en del som vi ikke skriver om på bloggen, og leserne har kunnet følge oss gjennom Europa. I siste nummer står vi klare til å reise over til Sicilia, og allerede i neste nummer kan det leses om våre opplevelser fra Sicilia. Omslaget på siste nummer er også levert av FinnSummeTone, motivet er fra «Hang loose Beach» i Italia.

Ønsker du å lese disse artiklene kan magasinet kjøpes hos bl.a. Narvesen. De er også tilgjengelige som PDF versjoner på sidene til NBCC her på nettet. Klikk på bildene under for å lese:

Nr. 3 – 2019 Nr. 2 – 2019 Nr. 1 – 2019 Nr. 6 – 2018 Nr. 5 – 2018
Translate »