Vår rundreise i Tyskland, Nederland, Danmark og Sverige går mot slutten. Vi har truffet igjen og fornyet vennskapet med Dani og AJ fra Surf’n Kite i Dusseldorf, vi har montert luftfjæring på Sølvpilen og fått en helt ny kjøreopplevelse. Vi har utforsket en del av Nederland vi ikke kjente fra før, og vi har vært i Bork Havn og kitet og padlet. I Apelviken Varberg var vi på kitecamp. De siste dagene har vi vært i Bunn ved Jønkøbing i Sverige. Her hadde vi en avtale om å treffe Anna og Roger fra Boihusbil.

Anna og Roger fra boihusbil.se

Vi har gjennom lengre tid fulgt hverandre på våre respektive blogger, reist mye av de samme stedene og krysset ganske nære uten å treffes. Endelig har vi klart å få til et møte hvor vi kan bli kjent og dele erfaringer og tanker rundt temaet å bo på heltid i bobil. Det viser seg at vi har mange av de samme erfaringene og opplevelsene, men det er selvsagt også en del ulikheter. Anna og Roger jobber også fra bobilen slik som oss og erfarer utfordringer og gleder ved å kunne velge friheten i et hus på hjul. Det har vært et riktig hyggelig møte som vi satte stor pris på.  Vi har delt et par måltider og hatt noen fine dager sammen fylt med spaserturer, latter og gode samtaler.

Trivelig med felles måltid

De hadde gitt oss et par forslag på hvor vi skulle møtes, og vi endte tilslutt opp her på Bauergården ved Bunn Kapell. Her er det en veldig bra stellplass med nye og flotte fasiliteter hvor bl.a. bruk av vaskemaskin, treningsapparater og badstue inngår i leien. Plassen ligger også vakkert til ved en sjø med muligheter til bading, padling og fiske. Riktig så vakkert var det også med et rødmalt badehus med omkledningsrom. Frodig og romantisk med masse markblomster langs veikanten nå rett før midtsommer.

FrankieBoy og Sølvpilen 🙂

Sommeridyll

Omkledningsrom og dusj ved vannet

Mer sommeridyll….

Muligheter for padling

Anna sjekker vanntemperaturen

Stellplassen ved Bauergården

Vakkert 🙂

Translate »