Det har vært en kjempespennende uke for oss. Vi ble spurt om vi hadde lyst til å være med på et innslag i NRK Sommeråpent fra Larkollen Camping, og det takket vi ja til. Alltid artig å teste ut nye ting, og det var selvfølgelig moro å være med på direktesendt TV.

NRK Sommeråpent

I år så dreier NRK Sommeråpent seg om Camping, og grunnen til at vi ble spurt er at vi kanskje har tatt campinglivet litt lenger enn mange andre. Egentlig er vel ikke akkurat camping definisjonen på det vi holder på med, men snarere nomadeliv, eller som vi liker å kalle det, Digitale Nomader. Vi blir også mer og mer opptatt av minimalisme, og hva man egentlig trenger for å ha det bra. Vi har jo skrevet om dette tidligere her. Uansett, det ble et hyggelig opphold på Larkollen, møte med nye spennende mennesker, og ikke minst opplevelsen med direktesendt TV. For dere som ikke fikk med dere innslaget:

Aftenposten

Samme dag kom det også en artikkel i Aftenposten som fyller ut i forhold til TV innslaget. Artikkelen kan du lese her:

Follow my blog with Bloglovin

Translate »