Jæren fremstår for mange som et sted med forblåste strender og uvær. Det kan nok forsåvidt være riktig det, men når området viser seg fra sin beste side er det fantastisk vakkert. At det blåser mye på Jæren er ikke til å stikke under en stol, men det er også fine dager hvor solen står høyt på himmelen og Nordsjøen ligger som et speil. På vår tur til området fikk vi oppleve alle værtypene i løpet av bare 14 dager…..

Det er ingenting å si på strendene. Kilometervis med flotte sandstrender.

Akkurat dette med vinden var hovedgrunnen til at vi tok turen til denne delen av landet. Siden vi har muligheten til å sette huset vårt stort sett hvor vi vil bestemte vi oss for en tur med håp om stabil kitevind. Det er ingen tvil om at Jærstrendene må være Norges beste sted for kite/surf og vindsurfing, men området kan også by på flott og «vill» natur. På dager hvor det ikke er mulig å komme seg på vannet er det flotte kyststier hvor man kan sykle eller gå seg en tur.

Man må være forberedt på at det kan bli litt sand i skoene

En lav sol over Bore, fantastisk flott!

Tone nyter utsikten mot Brusand

Et teppe av blomster i alle farger dekker mye av strandområdene. Vakkert!

Translate »