Sølvpilen er en flott bobil! Han er spekket med utstyr for å kunne ha det så behagelig som mulig i forhold til å bo i bobilen på heltid. Bilen har vært hjemmet vårt i 1 år og 8 måneder, og vi har hatt en fantastisk tid sammen. Sølvpilen har har fungert helt feilfritt i perioden han har vært i vårt eie, og vi håper at han vil gi nye eiere et problemfritt og opplevelsesrikt bobilliv.

Nå kjører vi videre i ny bobil

Som nevnt så har Sølvpilen vært vår bolig en stund. Under denne perioden har ikke lysten til å fortsette nomadelivet minsket, det har tvert i mot bare blitt enda sterkere. Etter å ha diskutert «fremtiden» ble vi enige om at vi kanskje måtte investere i en litt større og romsligere bobil hvor vi kan bo i årene som kommer. Vi har gjort oss mange erfaringer, og å bo i en bobil på heltid er noe ganske annet enn å reise på tur i helger og ferier.

Vi både bor og jobber fra bilen. Det betyr at den skal fungere både som bolig og kontor. I Sølvpilen ble det litt trangt når vi begge skulle jobbe samtidig. Med tre PC’er, iPad, Finn sitt tegnebrett, kaffekopper etc. blir det litt lite armrom, og over tid så blir dette en utfordring.

Vi ønsker også å bedrive hobbyene våre, og det må være plass til Tone’s padlebrett, Finn sine 3 kiter, surfbrett, begges våtdrakter, sykler ++. I Sølvpilen måtte vi velge bort en del ting fordi det rett og slett ikke var plass.

Sølvpilen har gitt oss mange flotte opplevelser!

Hva skulle vi velge?

Etter rundt 600 sammenhengende døgn i bilen så gjør man seg noen erfaringer. Bare for å sette dette litt i perspektiv for dere som bruker bilen i helger og ferier –bor man i bilen 80 døgn pr. år, noe som er et snitt ifølge statistikkene, ja da må bilen brukes til helger og ferier i 7,5 år for å komme opp i 600 døgn. Det er nok ikke mange som kjører samme bobil i 7,5 år før det foretas et bytte, og som nevnt ovenfor er dette nå for oss nærmest en dyd av nødvendighet.

Sølvpilen ble i 2017 kjøpt hos Stamsaas Fritid. Vi har veldig god erfaring med Stamsaas i forhold til både service og oppfølging etterkant. Stamsaas Fritid er også forhandler av det merket vi ønsket oss, så da ble det naturlig for oss å bytte inn Sølvpilen mot en ny bobil derfra.

Vi har valgt oss en:

Morelo, En 2019 modell Morelo Loft Premium 92 MB. Den har alt det utstyret vi ønsket oss, den er en del større en Sølvpilen, og det er plass og lastekapasitet til tingene våre. Salongen er romslig, bordet kan gjøres veldig stort for å ha plass til jobbsakene våre, og ikke minst er er Morelo kjent for høy kvalitet. Bilen vi har valgt oss er det nærmeste vi kan komme en leilighet på hjul.

Dette er gøy. Iversen blid som vanlig 🙂

Når vi først bestemte oss så skulle jo alt helst skje med en gang. L.G. Iversen og resten av staben hos Stamsaas hev seg rundt og sørget for at hele prosessen gikk raskt og smertefritt. Igjen, all kred til Stamsaas Fritid og de hyggelig folkene som jobber der. Vi gleder oss til mange spennende turer med vår nye bobil.

Blir ganske fint å bo i denne

Da er Tone i gang med å flytte inn

Vi får en god del bedre plass enn vi hadde

Stort og luftig bad

Litt større seng enn vi hadde 🙂

Translate »