Vi har diskutert mye frem og tilbake om vi skulle ha «FinnsummeTone» dekor på den nye bilen vår. På sølvpilen hadde vi logoen vår på hver side av bilen i tillegg til baksiden. Merkene vi hadde på bilen resulterte i mange hyggelige nye bekjentskaper siden bilen var så lett å kjenne igjen. Dette er noe vi har satt umåtelig stor pris på, og selvfølgelig har lyst til å fortsette med. Men, det satt litt langt inne å dekorere nybilen med klistremerker.

Diskrét

Vi tok bilder av bilen for å teste ut hvordan dette ville se ut. Litt av ideen var å dekorere på en måte som ikke «klæddet» til den dekoren som allerede var der. På en Morelo så går jo dekoren i hvitt, grått og karbon, så det var litt utfordring å få dette til å se bra ut. Etterhvert endte vi opp med vår standardlogo sammen med litt tekst bak på bilen. På sidene endte vi opp med en liten logo på hver side, samt litt tekst med adressen til hjemmesiden vår.

Hyggelig med besøk

En av de tingene som har vært virkelig positivt med logoene og merkene vi hadde på Sølvpilen var alle som kjente igjen bilen og merkene, og kom innom for å si hei. Sølvpilen har jo blitt profilert opp og ned i mente de siste to årene, vært i mer eller mindre alle landets aviser, han har vært gjest på NRK Sommeråpent, han er ofte avbildet i Bobil & Caravanmagasinet, og det har etterhvert blitt en del følgere her på bloggen også. Vi synes det er veldig hyggelig at folk kjenner igjen logoen og bilen og stikker innom for å slå av en prat. Dette har vi lyst til å fortsette med, så det var bakgrunnen for beslutningen om også å ha dekor på den nye bilen.

Så, kom innom og si hei om du ser oss 🙂

Translate »