I år skal vi ha fire innslag på Caravanmessen 2019 på Lillestrøm. I samarbeid med Stamsaas Fritid blir innslagene fra scenen på Stamsaas Fritids stand i Hall C. Vi synes det er utrolig hyggelig å få lov til å prate litt om #bobilglede, noe vi opplever hver eneste dag hele året. I tillegg skal Finn snakke litt om fotografering på bobiltur, og hvordan du tar gode bilder med mobilkamera.

#Bobilglede med FinnSummeTone

Vi har satt sammen et 30 minutters foredrag rundt emnet. Etter 1 år og 8 måneder med bobilen som eneste bolig, og over 50.000 kilometer rundt i Norge og nedover i Europa har vi bygget litt erfaring. Vi liker å sette ting litt i perspektiv, 1 år og 8 måneder høres kanskje ikke så mye ut, men til sammenligning så er dette nesten 8 år med bobilturer om du bruker bilen 80 døgn i året, og dette har vi gjort uten avbrudd.

I løpet av den tiden vi har bodd i bilen og vært på reise har vi samlet mye spennende opplevelser. Har du lyst til å høre mer om dette så finner du oss på Stamsaas Fritids stand i Hall C.

#Minikurs i fotografering

Finn som er fotograf vil også holde et minikurs i hvordan du utnytter mobilkameraet ditt for å ta best mulig bilder. Dette blir en 30 minutters seanse spekket med nyttige tips for deg som vil bruke mobilkameraet til å forevige hyggelig opplevelser og reiser med bobilen. Lær noen grunntekniske regler, komposisjon og etterbehandling.

Fredag:
Kl. 12:00 – Minikurs fotografering med mobilkamera
Kl. 14:00 – Bobilglede med FinnSummeTone

Lørdag:
Kl. 12:00 – Bobilglede med FinnSummeTone
Kl. 14:00 – Minikurs fotografering med mobilkamera

Translate »