Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/3/f/finnsummetone/www/wp-content/plugins/simple-facebook-twitter-widget/simple-facebook-page-plugin.php on line 228

Av en eller annen grunn virker det som om at vi har valgt å gjøre noe som for mange kan virke veldig ekstremt. Vi føler det ikke på den måten selv, vi har bare tatt et valg i forhold til å kunne leve på en litt annen måte enn folk flest. Det nærmer seg kjapt to år siden vi tok valget om å flytte inn i bobil, og vi har ikke angret et sekund på dette valget. Hvor lenge vi kommer til å fortsette med dette vil jo tiden vise, men det føles fremdeles veldig godt å leve på denne måten.

På ettersommeren rett før vi reiste sørover tok ukebladet Hjemmet kontakt med oss for å lage en liten artikkel. Denne kan du lese ved å klikke på bildet under. God fornøyelse 🙂

Translate »