Det er det de fleste spør oss om når vi nå har tatt oss en tur til gamlelandet for å feire jul med familien. Dette er et spørsmål det egentlig er vanskelig å svare på. Deilig å komme hjem..?

Her bor vi 🙂

Julepyntet Havnegate – vi mangler bare snø…

Hjem for oss

Hjemmet vårt er jo Lofty, vårt lille krypinn på hjul. Akkurat nå står «hjemme» parkert på flyplassen i Alicante, og vi er i en AirBnB leilighet i Sandefjord. Er vi da egentlig hjemme?
Nei, vi er jo ikke det! Vi er riktig nok i vår hjemby Sandefjord hvor vi har vår familie og mange gode venner, og det er selvfølgelig trivelig å treffe venner «live», og ikke bare via en chattekanal på datamaskinen.

Home is where you park it

Jupp, det er sånn det har blitt. Som sagt, vår kjære Morelo står godt parkert i Spania. Der venter den på at vi skal komme hjem. Etter snart to år som heltidsboere i bobil, så kan vi ikke tenke oss noe annet. Det har blitt akkurat på samme måten som når vi var fastboere, og hadde eneboligen vår i Sandefjord. Når vi dro på ferie så kom det tidspunktet hvor man startet å stunde hjem, og det er akkurat slik det føles med Lofty. Vi er på ferie i Sandefjord, men vi stunder allerede «hjem».

Vi har blitt bortskjemte

Det har blitt en vane at vi våkner til fuglekvitter, sol og behagelig temperatur. Etter at vi kom til Norge har det bare vært tåke og regn, Tone har pådratt seg en kraftig forkjølelse, kroppen stivner mer og mer for hver dag, og mangelen på sol, lys og varme gjør at tungsinnet sakte men sikkert kommer krypende.

Feber, host og snørr…..

Ikke bare negativt….

Neida. Jeg høres nok veldig negativ ut, men det skjer jo veldig mye hyggelig også. Julen står for døren, og den skal feires med barn, famille og venner. Det er også mye hyggelige selskapeligheter i romjulen, og det hele avrundes med en vennesamling på nyttårsaften, så det er mye positivt og hyggelig også. Men, 2. Januar setter vi snuten sydover igjen, og da skal det bli godt å komme «hjem».

Det er stille i gatene 4. søndag i advent..

Mye av Sandefjords julehandel foregår her på Hvaltorvet

Hybriden ligger klar for avgang til Strømstad

Den gamle Brownkiosken har fått en stor julesløyfe

Med dette så ønsker vi alle våre følgere en velsignet jul, hvor enn den måtte være.

Tone & Finn

Translate »