Hvis man er i Tarifa og har lyst til å oppleve en litt anderledes kveld med live musikk og god stemning så kan man dra på Jamsession. Hver søndag kveld er det Jamsession på Gaia Beach Club. Her kommer det folk i alle aldre, små babyer, kule ungdommer, godt voksne og pensjonister. Hunder tusler rundt og det er en uhøytidelig og avslappet stemning. Det er en god variasjon i farger og stilarter, fra dreadlocks, fillete bukser, rare luer og hatter, fargerike kjoler, tøffe skinnjakker, hoodies og joggebukser, eller luftige gevanter av ubestemmelig form og farger. Antrekkene er «Tarifa style» – dvs så lenge det ikke lukter så er alt ok. Opplegget er at en kjerne av musikere spiller opp, og så kan man melde seg på hvis man vil synge eller spille med. Det leses også dikt. 

Gaia Beach Club ligger nede på stranden i Tarifa

Gaia Beach Club er en bar som ligger nede stranden. Det er servering både ute og inne og utsmykningen er en underlig blanding av ulike stilarter, – det er Buddha figurer, røkelse, marrokanske lykter, peis, gullforgylte bord, beachstyle, og masse annet rart. Det serveres enkle småretter, samt varme og kalde drikker og utsikten er fantastisk. Musikken starter når solen går ned over Atlanteren, og da er det bare å rusle inn og la seg rive med.

Artige barkrakker

Strategisk plassering nede på stranden

Buddha følger med

Masse rare snurrepiperier i lokalet

Mange som nyter solnedgangen

..og solnedgangen er som alltid magisk 🙂

Vi var her sist søndag for å sjekke stemningen og Finn fant ut at denne gangen ville han være med å spille. Som sagt så gjort, og etter at husbandet hadde gjort sin spanske intro den første halvtimen var det fritt fram for andre å henge seg på. Her var det alt fra jazz og beatbox til spanske rytmer. Finn dro til med 3 låter og det ble både allsang og dans. Stemningen steg utover kvelden og det var en artig kaotisk stemning med hunder, unger og folk som danset og sang. Et morsomt avbrekk fra en stille kveld på campingen.

Pink Floyd sin «Wish you were here» ble det allsang av

God stemning og mye folk 🙂

 

Og tilslutt en videosnutt:

Translate »