Vi tilhører den ettertraktede gruppen «Silversurfers», altså gråhårede eldre ungdom som ifører seg våtdrakter og tester ut nye ferdigheter i det våte element. Om det er den korte veien ut, det varme klimaet, den flotte naturen rett utenfor døra vet jeg ikke, men det har seg i alle fall slik at når vi er har parkert Lofty enten på Sicilia eller i Tarifa så er vi i vannet eller i annen fysisk aktivitet så og si hver dag.

Vær og vind avgjør hva slags aktivitet som egner seg. Er det kitevind så kiter vi,  – er det ikke vind, men bølger så finner vi fram boogieboardene for å surfe litt,  – er det vindstille så passer det med en padletur på SUP. Gåturer langs stranden blir det nesten hver dag, og en gang innimellom tar vi en sykkeltur. Aktivitetene har blitt nøye loggført og viser en gjennomsnittlig økt på rundt 1-2 timer hver dag. Det er vel ikke akkurat verdensrekord i fysisk utfoldelse, men hvis man sammenlikner med sofasliterne så vinner vi alle fall. Uansett så er det fantastisk deilig å kunne bevege seg, bli litt støl, oppdage muskelgrupper som har ligget i dvale, leke i vannet og mestre nye ferdigheter. Det beste er at alt er så lystbetont, – ikke noe mas eller overtalelse kreves, for energien og lysten kommer av seg selv.

Dette er bare moro, og for å illustrere dette har vi laget en video:

Translate »