Finn og Tone har så langt begge bidratt til innleggene på Finnsummetonebloggen, men med litt forskjellige oppgaver og innfallsvinkler. Finn har stort sett tatt alle bildene, laget alle videoene og skrevet alt teknisk, de fleste reisebrevene og tips og råd. Han har vært motoren og gjort mesteparten av jobben. Tone har skrevet noen reiseskildringer, og de fleste betraktningene og dessuten figurert på mange bilder (..moro å være modell da…;-) )

Siden Finn har fått mer og mer å gjøre på jobbfronten med foto, så har vi besluttet å endre litt på dette. Finn har oppgradert med et Fuji XT-3 kamera med et XF 16-55 F2,8WR og jobber nå mer eller mindre fulltid med profesjonell fotografering. Tone har arvet Finn sitt gamle kamera, et Fuji XT20, og er i full opplæring på både bilde og videoredigering. Det er mye nytt å ta inn, men satser på at kvaliteten på bloggpostene vi legger ut skal opprettholdes. Vi er opptatt av at både innhold og teknisk kvalitet skal være bra på det vi legger ut. I tillegg har vi dessuten investert i et DJI Actionkamera som er vanntett og derfor supert å ha med seg på padletur med SUP, i vannet med kiting og Bodyboard og andre actionfylte aktiviteter. Vi har også en DJI Mavic Pro Platinium drone, men den blir dessverre alt for lite brukt pga. flyrestriksjoner i de områdene vi besøker.

Når det gjelder tekst så skal nok dette gå greit selv om Tone har en annen skrivestil enn Finn. Det blir kanskje litt mer skildringer og historiefortellende enn teknisk, men satser på at det blir bra. Finn får løsrive seg en gang i blant for å lese korrektur, og svare på spørsmål om redigering. Bloggen har jo et variert innhold av ulike type innlegg, og vi har valgt å skrive kun når vi har noe interessant som vi ønsker å dele med dere. Derfor er det ikke faste dager med nye poster; noen dager skriver vi hver dag, noen ganger blir det kanskje kun et innlegg i uka. Som dere vet så skriver vi alt fra bobil reisebrev, tekniske løsninger i forhold til bobil, tips og råd – våre erfaringer, litt om mat i bobil og tilslutt betraktninger og tanker vi gjør oss underveis i vårt rullende hjem i møte med spennende mennesker og steder rundt i Europa. Vi håper dere følger oss videre og Tone gleder seg til nye utfordringer.

Her er linker til ulike kategorier på bloggen:

Bobilturer sortert etter land
Teknisk
Tips og råd
Mat i bobil
Betraktninger

Translate »