Det er en vakker årstid hvor fargene spruter i alle nyanser. Vi hadde lyst til å nyte noen høstdager i Panter´n, og tok turen over fjellet og kjørte mot Vest. I disse tider hvor man alltid må ta smittehensyn er jo bobiltur noe av det tryggeste man kan gjøre. Man har alt hva man trenger med seg, og kan enkelt holde avstand. Dessuten er det ikke så mye folk ute på tur nå, selv om det er høstferie. Vi tok turen over Haukeli og hadde en overnatting der før vi kjørte til Karmøy og Skudeneshavn, så innom Haugesund før turen gikk til  Sunndal med fottur til Bondhusvatnet. Noen stopp på veien for å fotografere fosser og stryk ble det også. Panter´n og vi koste oss på tur, og vi lar bildene fortelle resten 🙂

Haukeli i høstskrud

Lange eksponeringer av Langfoss

Idylliske Skudeneshavn

Åkrasanden i høstlys

Sunndal og Bondhusvatnet

Translate »