Vi har hatt TV i alle våre bobiler, men det har egentlig bare vært en støvsamler som ikke har blitt brukt til annet enn å vise film av en peis som brenner. Ikke for det, å ha en peis i bobilen er hyggelig det, men TV’en opptar unødvendig plass. På vår tur til Jæren traff vi et vennepar som også hadde kastet ut TV’en fra bobilen, og erstattet plassen med hyller og et lite stativ med bilder av barn, barnebarn og slikt. Mye penere, og ikke minst mye hyggeligere 🙂

Jeg vil bare presisere at jeg nå snakker kun om vår bruk av bobil, og at en TV er til overs for oss. Ingen av oss er spesielt glad i å se på TV, spesielt ikke når vi er på bobiltur. Da er det så mye annet hyggelig å finne på. Tone har sine bøker, jeg har min fotointeresse, vi slapper av med god musikk og andre hyggelige aktiviteter. I tillegg liker vi å gå turer og utforske nærområdene når vi er på tur, og TV titting gjør vi egentlig nok av når vi er hjemme. Bobilen blir derfor en deilig avveksling hvor vi har lyst til å gjøre helt andre ting enn det vi gjør når vi er hjemme, det er egentlig hele vitsen med å dra på bobiltur… iallefall for oss.

Så, TV’en er ble besluttet fjernet! For å gjøre dette reversibelt, det kan jo hende at bilen en eller gang skal selges eller byttes inn, måtte dette gjøres riktig. Alle kabler ble pent rullet sammen, stripset og lagt pent i et hulrom inne i skapet.

Hva nå?

Å finne hyller som passer er ikke så lett, så her måtte vi improvisere litt. På megaflis selger de svartlakkerte kurver på stativ beregnet for å henge på blandebatteriet i dusjen, men med litt baufil og noen fine filer plukket Finn disse fra hverandre, og vipps.. da hadde vi to fine trådhyller som passet perfekt. En annen ting, denne bilen er jo såpass liten at TV’en stjeler mye plass. Å få den vekk gir en mye bedre romfølelse.
Så med nye hyller på plass var det bare for Tone å kjøpe tingene som skulle i hyllene. Riktig så koselig synes vi, og TV’en hadde vi ikke bruk for uansett.

Translate »