Om oss

Vi har base i vårt koselig hus i sommerbyen Sandefjord. På kjøkkenet henger en plakat hvor det står: Dette hus skal fylles med kjærlighet, glede og respekt. Det er viktig å omgi seg med gode energier og gode venner. Vi har en deilig terrasse som brukes flittig til grilling og utekos med venner og familie så snart solen og varmen tillater.  Skulle det bli det litt kjølig så har vi både bålpanne og terrassevarmer. Store skyvedører gjør at det er helt greit å sitte inne og se ut også. I høstmørket og på vinteren er det deilig foran peisen. Stuen omgjøres også lett til et fotostudio der vi henger opp lerret og poserer til morsomme manipulasjoner. Ideene til disse klekkes ut i fellesskap.

Huset er en deilig base, men vi elsker jo å dra på tur. Korte og lange, til inn- og utland. Det er spennende å utforske nye destinasjoner. Pakke kofferten, – sette seg på et fly og oppdage andre byer, land, landskap og kulturer. Fotoapparatene er selvsagt med og noe av det vi opplever vil vi dele med dere her. Korte koselige turer i nærområdet med tursekk, kaffe og sjokolade er heller ikke å forakte. Vi bor midt i et vakkert land med nydelige landskap. Det er viktig å nyte hver dag:-)

I sommer giftet vi oss. Det var en fantastisk dag fyllt av kjærlighet og glede. Det var strålende sol, og alle våre kjære både venner og familie var samlet på verandaen. Vielsen var Sotozen-buddistisk, vakker og meget stemningsfull. Her er noen bilder fra dagen vår: